bootstrap table
Over ons

Over ons

Wie, wat en waarom een obstakel run

Nadat wij een aantal obstakelruns in omliggende dorpen hebben gelopen, zijn wij op het idee gekomen om er zelf eentje te organiseren in Ommen. Wij hebben onze stoute hardloopschoenen aangetrokken en zijn hard aan het werk om deze run tot een succes te maken. Wij zijn begonnen met een kleine groep van vijf personen. Samen vormen wij de organisatie van de Boss Obstacle Run.

Gezamenlijk proberen wij een originele en creatieve obstakelrun op poten te zetten waarbij wij niet alleen onszelf maar ook de Gemeente Ommen willen verrassen. Natuurlijk kunnen wij deze run niet met vijf mensen organiseren, dus inmiddels zijn wij vrijwilligers aan het werven om ons te helpen. Het aantal is al aan het stijgen, maar wij hopen op nog veel meer vrijwilliggers waarmee wij dit evenement tot een succes gaan maken.

Wij hebben er heel veel zin in, en wij hopen dat wij u ook enthousiast kunnen maken voor de Boss Obstacle Run. 28 september 2019 belooft een hele mooie en spectaculaire dag te worden waar Ommen trots op mag zijn. Tot dan!

Meer info:

Binnenkort zal de inschrijving beginnen voor de Boss Obstacle Run. Hou daarom de website goed in de gaten! De leukste obstaclerun van het jaar wil jij toch ook niet missen?

We gaan het mooie grote bos van Ommen in en trotseren onderweg allerlei obstakels. Denk daarbij aan omgevallen bomen, ongelijke paden, wortels van bomen maar ook aan een aantal klimobjecten. Ook zullen we door slootjes moeten, aan lianen moeten slingeren als apen, en meer van dat soort ongein. Run, jump and crawl, like a Boss!

Uiteindelijk vieren we gezamenlijk de overwinning aan de finish op het evenemententerrein! Het overwinnen van alle obstakels maar vooral ook het daarbijbehorende plezier en de uitdaging! Wij wensen iedereen alvast heel veel plezier toe bij dit nieuwe evenement in Ommen!

Ik ben de initiatiefnemer van de Boss Obstacle Run.

"Hey hallo, ik ben Sander samenwonend met Larissa. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van EP:Ommen. Obstakel runs lopen blijft mij fascineren en ik vind dat het dan ook niet in het mooie Ommen mag ontbreken! Daarom zijn we met een aantal mensen begonnen met het organiseren van dit evenement. We zullen proberen om een leuke, actieve en uitdagende baan neer te zetten. Samen gaan we er een mooie run van maken!"

Sander Bremmer

Ik ben medeorganisator van de Boss Obstacle Run.

"Hoi, ik ben Larissa, 24 (bijna 25 jaar), samenwonend met Sander. In het afgelopen jaar heb ik meerdere obstakel runs gelopen. Met mijn creatieve brein wil ik een originele run bedenken met verrassende obstakels! Ik hou mij o.a. bezig met het benaderen van sponsoren en het onderhouden van het contact met de sponsoren."

Larissa van de Vegte

Ik ben medeorganisator van de Boss Obstacle Run.

"Hoi toppers, ik ben Yvonne, en zorg er mede voor dat jullie een mooie route lopen door het bos. Ook zorg ik voor een mooie start en finish bij ons op het terrein van Atletiek Club Ommen (ACO Van Elderen). Verder verricht ik heel veel hand- en spandiensten achter de schermen."

Yvonne Hoekman

Ik ben hobbyfotograaf en medeorganisator van de Boss Obstacle Run.

"Hoi Bossjes, ik ben Saskia, 47 jaar, samenwonend met Patrick. Als hobby heb ik fotograferen en ik heb dan ook de foto's voor de website gemaakt. Ook heb ik o.a. de opzet gemaakt voor het logo en help ik op de achtergrond met de website en social media."

Saskia Breuren

Ik ben webmaster en medeorganisator van de Boss Obstacle Run.

"Beste Boss, ik ben Patrick, 45 jaar, samenwonend met Saskia. Ik ben een van de leden van de organisatie van de Boss die verslaafd is geraakt aan het lopen van obstakel runs. Toen ik gevraagd werd door Sander om hem te helpen bij het organiseren van een obstakel run in Ommen was ik dan ook direct enthousiast. Ik hoop dat we met z'n allen een bijzondere en leuke obstakel run neer kunnen zetten in Ommen!"

Patrick Schmitz

Let op! Hou het weerbericht goed in de gaten!

Hou de weersverwachting goed in de gaten. Mocht het gaan regenen (wat het niet gaat doen natuurlijk) zorg dan voor warme kleding na de run! 

Startpunt Boss Obstacle Run

Sportpark “Westbroek”
Sportlaan 1
7732 AB Ommen


Contactpersonen:

Sander Bremmer
sander@bossobstaclerun.nl
Larissa van de Vegte
larissa@bossobstaclerun.nl

Wil jij meer informatie of meehelpen als vrijwilliger?

Wil je meer weten over de Boss Obstacle Run of wil je meehelpen als vrijwilliger met een van de leukste obstacleruns van Nederland? Neem dan contact op via de contactpagina of meld je aan als vrijwilliger op de vrijwilligerspagina.