bootstrap table
patesa

Nieuws

Het laatste nieuws over de Boss Obstacle Run

Via deze pagina zullen wij iedereen zoveel mogelijk op de hoogte proberen te houden van het laatste nieuws over de Boss Obstacle Run. Check deze pagina dus regelmatig! Heb jij relevante informatie m.b.t. de Boss Obstacle Run, aarzel dan niet om ons even op de hoogte te brengen. Je kunt contact opnemen via de contactpagina, of via e-mail: info@bossobstaclerun.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze informatie zo snel mogelijk op de website geplaatst wordt.

Het laatste nieuws

vrijdag 22 februari 2019

De eerste sponsoren hebben zich al gemeld!

Categorie: Mededeling - www.bossobstaclerun.nl @ 16:20 uur

Yes, de eerste sponsoren hebben zich al gemeld om iets voor ons te willen betekenen bij het opzetten van een mooie en spectaculaire obstakel run in Ommen. We zijn nog met heel veel potentiële sponsoren bezig en we blijven uiteraard ook op zoek naar andere, nieuwe sponsoren. Mocht je een sponsor weten of wil je ons zelf sponsoren maar ben je nog niet benaderd door ons? Meld je dan nu aan via de contactpagina, en wij nemen z.s.m. contact met jou op.

door: Patrick Schmitz

Let op! Hou het weerbericht goed in de gaten!

Hou de weersverwachting goed in de gaten. Mocht het gaan regenen (wat het niet gaat doen natuurlijk) zorg dan voor warme kleding na de run! 

Startpunt Boss Obstacle Run

Sportpark “Westbroek”
Sportlaan 1
7732 AB Ommen


Contactpersonen:

Sander Bremmer
sander@bossobstaclerun.nl
Larissa van de Vegte
larissa@bossobstaclerun.nl

Wil jij meer informatie of meehelpen als vrijwilliger?

Wil je meer weten over de Boss Obstacle Run of wil je meehelpen als vrijwilliger met een van de leukste obstacleruns van Nederland? Neem dan contact op via de contactpagina of meld je aan als vrijwilliger op de vrijwilligerspagina.