bootstrap table
patesa

Nieuws

Het laatste nieuws over de Boss Obstacle Run

Via deze pagina zullen wij iedereen zoveel mogelijk op de hoogte proberen te houden van het laatste nieuws over de Boss Obstacle Run. Check deze pagina dus regelmatig! Heb jij relevante informatie m.b.t. de Boss Obstacle Run, aarzel dan niet om ons even op de hoogte te brengen. Je kunt contact opnemen via de contactpagina, of via e-mail: info@bossobstaclerun.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze informatie zo snel mogelijk op de website geplaatst wordt.

Het laatste nieuws

zondag 24 februari 2019

Foto's maken bij Reestdal Outdoor in Balkbrug

Categorie: Mededeling - www.bossobstaclerun.nl @ 9:00 uur

24 februari zijn wij, met nog een paar mensen naar Reestdal Outdoor in Balkbrug geweest, om wat actiefoto's te maken. Gekleed in onze nieuwe Crew-shirts. Wat een leuke locatie om daar foto's te maken maar zeker ook om een keer te gaan trainen met onze groep.

Deze foto's vind u terug bij verschillende berichten op deze website maar ook op onze Facebookpagina.

door: Saskia Breuren

Let op! Hou het weerbericht goed in de gaten!

Hou de weersverwachting goed in de gaten. Mocht het gaan regenen (wat het niet gaat doen natuurlijk) zorg dan voor warme kleding na de run! 

Startpunt Boss Obstacle Run

Sportpark “Westbroek”
Sportlaan 1
7732 AB Ommen


Contactpersonen:

Sander Bremmer
sander@bossobstaclerun.nl
Larissa van de Vegte
larissa@bossobstaclerun.nl

Wil jij meer informatie of meehelpen als vrijwilliger?

Wil je meer weten over de Boss Obstacle Run of wil je meehelpen als vrijwilliger met een van de leukste obstacleruns van Nederland? Neem dan contact op via de contactpagina of meld je aan als vrijwilliger op de vrijwilligerspagina.