bootstrap table
patesa

Nieuws

Het laatste nieuws over de Boss Obstacle Run

Via deze pagina zullen wij iedereen zoveel mogelijk op de hoogte proberen te houden van het laatste nieuws over de Boss Obstacle Run. Check deze pagina dus regelmatig! Heb jij relevante informatie m.b.t. de Boss Obstacle Run, aarzel dan niet om ons even op de hoogte te brengen. Je kunt contact opnemen via de contactpagina, of via e-mail: info@bossobstaclerun.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze informatie zo snel mogelijk op de website geplaatst wordt.

Het laatste nieuws

donderdag 14 maart 2019

Sponser vindt ons

Categorie: Mededeling - www.bossobstaclerun.nl @ 19:00 uur

Wij zijn nog steeds druk bezig met het vinden van sponsoren voor de Boss Obbstacle Run. Maar deze sponsor vond ons, hoe leuk is dat?

Jeanine Hessels is beginnend ondernemer in Ommen. Zij begeleid mensen die willen afvallen met het Cambridge concept. Zelf is ze ervaringsdeskundige, dus hoe mooi wil je het hebben?

Jeanine vond ons idee voor een onstakel run zo leuk dat zij daar zeker, door ons te sponseren, deel van uit wilde maken.We hebben een heel leuk gesprek met deze onderneemster gehad... Haar enthousiasme is net zo groot als de onze, en wij kunnen jullie vertellen, dat is groot.

Schroom niet om eens contact met haar op te nemen, via Facebook, https://www.facebook.com/omjouhet1op1dieetvanommen, of via haar website, http://www.omjoucwp.nl

Ze heeft 'n leuk en warm kantoor aan de Vermeerstraat 1 in Ommen, vanwaar ze haar praktijk runt.

Jeanine Hessels

door: Saskia Breuren

Let op! Hou het weerbericht goed in de gaten!

Hou de weersverwachting goed in de gaten. Mocht het gaan regenen (wat het niet gaat doen natuurlijk) zorg dan voor warme kleding na de run! 

Startpunt Boss Obstacle Run

Sportpark “Westbroek”
Sportlaan 1
7732 AB Ommen


Contactpersonen:

Sander Bremmer
sander@bossobstaclerun.nl
Larissa van de Vegte
larissa@bossobstaclerun.nl

Wil jij meer informatie of meehelpen als vrijwilliger?

Wil je meer weten over de Boss Obstacle Run of wil je meehelpen als vrijwilliger met een van de leukste obstacleruns van Nederland? Neem dan contact op via de contactpagina of meld je aan als vrijwilliger op de vrijwilligerspagina.