bootstrap table
patesa

Nieuws

Het laatste nieuws over de Boss Obstacle Run

Via deze pagina zullen wij iedereen zoveel mogelijk op de hoogte proberen te houden van het laatste nieuws over de Boss Obstacle Run. Check deze pagina dus regelmatig! Heb jij relevante informatie m.b.t. de Boss Obstacle Run, aarzel dan niet om ons even op de hoogte te brengen. Je kunt contact opnemen via de contactpagina, of via e-mail: info@bossobstaclerun.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze informatie zo snel mogelijk op de website geplaatst wordt.

Het laatste nieuws

zaterdag 25 mei 2019

Obstacle Run de Waterlelie in Zuidwolde

Categorie: Evenement - www.bossobstaclerun.nl @ 12:15 uur

Beste vrienden en liefhebbers van obstakel runs. Normaal gesproken praten wij alleen over onze run. Maar die lijkt nog zo ver weg. Vorig jaar hebben wij meegelopen in de run van Zuidwolde. Deze run is er dit jaar weer en belooft nog beter, leuker en spectaculairder te worden dan vorig jaar! Deze run is één van de inspiratiebronnen geweest voor onze Boss Obstacle Run. Dus als je alvast wilt trainen voor de Boss, of al eerder een run wilt lopen, of gewoon een leuke sportieve dag wilt hebben... Schrijf je dan nu in voor de Obstacle Run de Waterlelie in Zuidwolde op zaterdag 22 juni 2019. Je steunt daarmee tevens het zwembad van Zuidwolde! https://zwembaddewaterlelie.nl/obstaclerundewaterlelie/
Let op! Inschrijven kan nog tot zondag 16 juni, dus wees er snel bij!!!

Wij hopen jullie daar ook te zien! Sportieve groet,
Bob Stakel.

Obstacle Run de Waterlelie

door: Patrick Schmitz

Let op! Hou het weerbericht goed in de gaten!

Hou de weersverwachting goed in de gaten. Mocht het gaan regenen (wat het niet gaat doen natuurlijk) zorg dan voor warme kleding na de run! 

Startpunt Boss Obstacle Run

Sportpark “Westbroek”
Sportlaan 1
7732 AB Ommen


Contactpersonen:

Sander Bremmer
sander@bossobstaclerun.nl
Larissa van de Vegte
larissa@bossobstaclerun.nl

Wil jij meer informatie of meehelpen als vrijwilliger?

Wil je meer weten over de Boss Obstacle Run of wil je meehelpen als vrijwilliger met een van de leukste obstacleruns van Nederland? Neem dan contact op via de contactpagina of meld je aan als vrijwilliger op de vrijwilligerspagina.