bootstrap table
Sponsoren

Sponsoren

Zonder onze sponsoren geen run!

De meeste evenementen kunnen niet bestaan zonder sponsoren. Ook wij hebben de sponsoren hard nodig om er op 28 september een geweldig evenement van te kunnen maken. Zelf zullen we zo veel mogelijk bedrijven proberen te benaderen om sponsor te worden van dit geweldige evenement!

Mocht u, na het lezen van onze website, ook belang hebben om ons te willen sponsoren, neemt u dan contact met ons op via onze contactpagina of via de e-mail: info@bossobstaclerun.nl. Zo kunnen wij met u meedenken over, uit wat voor vorm de eventuele sponsoring zou kunnen bestaan.

Mocht u sponsor worden van de Boss Obstacle Run, dan zullen wij uw naam ook op deze website plaatsen. Tevens zal er uiteraard ook aandacht geschonken worden aan uw sponsoring op de dag zelf (28 september 2019).

Klik op de banner(s) voor meer informatie over onze sponsoren

Let op! Hou het weerbericht goed in de gaten!

Hou de weersverwachting goed in de gaten. Mocht het gaan regenen (wat het niet gaat doen natuurlijk) zorg dan voor warme kleding na de run! 

Startpunt Boss Obstacle Run

Sportpark “Westbroek”
Sportlaan 1
7732 AB Ommen


Contactpersonen:

Sander Bremmer
sander@bossobstaclerun.nl
Larissa van de Vegte
larissa@bossobstaclerun.nl

Wil jij meer informatie of meehelpen als vrijwilliger?

Wil je meer weten over de Boss Obstacle Run of wil je meehelpen als vrijwilliger met een van de leukste obstacleruns van Nederland? Neem dan contact op via de contactpagina of meld je aan als vrijwilliger op de vrijwilligerspagina.