bootstrap table
patesa

Nieuws

Het laatste nieuws over de Boss Obstacle Run

Via deze pagina zullen wij iedereen zoveel mogelijk op de hoogte proberen te houden van het laatste nieuws over de Boss Obstacle Run van zondag 13 september 2020. Check deze pagina dus regelmatig! Heb jij relevante informatie m.b.t. de Boss Obstacle Run, aarzel dan niet om ons even op de hoogte te brengen. Je kunt contact opnemen via de contactpagina, of via e-mail: info@bossobstaclerun.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze informatie zo snel mogelijk op de website geplaatst wordt.

Het laatste nieuws

zaterdag 25 mei 2019

Obstacle Run de Waterlelie in Zuidwolde

Categorie: Evenement - www.bossobstaclerun.nl @ 12:15 uur

Beste vrienden en liefhebbers van obstakel runs. Normaal gesproken praten wij alleen over onze run. Maar die lijkt nog zo ver weg. Vorig jaar hebben wij meegelopen in de run van Zuidwolde. Deze run is er dit jaar weer en belooft nog beter, leuker en spectaculairder te worden dan vorig jaar! Deze run is één van de inspiratiebronnen geweest voor onze Boss Obstacle Run. Dus als je alvast wilt trainen voor de Boss, of al eerder een run wilt lopen, of gewoon een leuke sportieve dag wilt hebben... Schrijf je dan nu in voor de Obstacle Run de Waterlelie in Zuidwolde op zaterdag 22 juni 2019. Je steunt daarmee tevens het zwembad van Zuidwolde! https://zwembaddewaterlelie.nl/obstaclerundewaterlelie/
Let op! Inschrijven kan nog tot zondag 16 juni, dus wees er snel bij!!!

Wij hopen jullie daar ook te zien! Sportieve groet,
Bob Stakel.

Obstacle Run de Waterlelie

door: Patrick Schmitz
maandag 13 mei 2019

Inschrijving

Categorie: Mededeling - www.bossobstaclerun.nl @ 20:30 uur

De inschrijving is bijna voor elkaar... Werd allemaal vertraagd door de bank.. Maar we hopen dat we op 15 mei, het allemaal voor elkaar hebben. Hou onze site en Facebook in de gaten.. Want daarop staat het laatste nieuws!!


door: Saskia Breuren
donderdag 14 maart 2019

Sponser vindt ons

Categorie: Mededeling - www.bossobstaclerun.nl @ 19:00 uur

Wij zijn nog steeds druk bezig met het vinden van sponsoren voor de Boss Obbstacle Run. Maar deze sponsor vond ons, hoe leuk is dat?

Jeanine Hessels is beginnend ondernemer in Ommen. Zij begeleid mensen die willen afvallen met het Cambridge concept. Zelf is ze ervaringsdeskundige, dus hoe mooi wil je het hebben?

Jeanine vond ons idee voor een onstakel run zo leuk dat zij daar zeker, door ons te sponseren, deel van uit wilde maken.We hebben een heel leuk gesprek met deze onderneemster gehad... Haar enthousiasme is net zo groot als de onze, en wij kunnen jullie vertellen, dat is groot.

Schroom niet om eens contact met haar op te nemen, via Facebook, https://www.facebook.com/omjouhet1op1dieetvanommen, of via haar website, http://www.omjoucwp.nl

Ze heeft 'n leuk en warm kantoor aan de Vermeerstraat 1 in Ommen, vanwaar ze haar praktijk runt.

Jeanine Hessels

door: Saskia Breuren
zondag 24 februari 2019

Foto's maken bij Reestdal Outdoor in Balkbrug

Categorie: Mededeling - www.bossobstaclerun.nl @ 9:00 uur

24 februari zijn wij, met nog een paar mensen naar Reestdal Outdoor in Balkbrug geweest, om wat actiefoto's te maken. Gekleed in onze nieuwe Crew-shirts. Wat een leuke locatie om daar foto's te maken maar zeker ook om een keer te gaan trainen met onze groep.

Deze foto's vind u terug bij verschillende berichten op deze website maar ook op onze Facebookpagina.

door: Saskia Breuren
vrijdag 22 februari 2019

De eerste sponsoren hebben zich al gemeld!

Categorie: Mededeling - www.bossobstaclerun.nl @ 16:20 uur

Yes, de eerste sponsoren hebben zich al gemeld om iets voor ons te willen betekenen bij het opzetten van een mooie en spectaculaire obstakel run in Ommen. We zijn nog met heel veel potentiële sponsoren bezig en we blijven uiteraard ook op zoek naar andere, nieuwe sponsoren. Mocht je een sponsor weten of wil je ons zelf sponsoren maar ben je nog niet benaderd door ons? Meld je dan nu aan via de contactpagina, en wij nemen z.s.m. contact met jou op.

door: Patrick Schmitz

Let op! Wij zoeken nog heel veel vrijwilligers!

De Boss Obstacle Run zoekt nog heel veel vrijwilligers om dit evenement tot een daverend succes te kunnen maken. Kijk op onze vrijwilligerspagina voor meer informatie en meld u vandaag nog aan!

Startpunt Boss Obstacle Run

Sportpark “Westbroek”
Sportlaan 1
7732 AB Ommen


Contactmailadres:

Wil jij meer informatie of meehelpen als vrijwilliger?

Wil je meer weten over de Boss Obstacle Run of wil je meehelpen als vrijwilliger met een van de leukste obstacleruns van Nederland? Neem dan contact op via de contactpagina of meld je aan als vrijwilliger op de vrijwilligerspagina.