bootstrap table
Sponsoren

Sponsoren

Zonder onze sponsoren geen run!

De meeste evenementen kunnen niet bestaan zonder sponsoren. Ook wij hebben de sponsoren hard nodig om er op zondag 13 september 2020 een geweldig evenement van te kunnen maken. Zelf zullen we zo veel mogelijk bedrijven proberen te benaderen om sponsor te worden van dit geweldige evenement!

Mocht u, na het lezen van onze website, ook belang hebben om ons te willen sponsoren, neemt u dan contact met ons op via onze contactpagina of via de e-mail: info@bossobstaclerun.nl. Zo kunnen wij met u meedenken over, uit wat voor vorm de eventuele sponsoring zou kunnen bestaan.

Mocht u sponsor worden van de Boss Obstacle Run, dan zullen wij uw naam ook op deze website plaatsen. Tevens zal er uiteraard ook aandacht geschonken worden aan uw sponsoring op de dag zelf (zondag 13 september 2020).

Klik op de banner(s) voor meer informatie over onze sponsoren

Let op! Wij zoeken nog heel veel vrijwilligers!

De Boss Obstacle Run zoekt nog heel veel vrijwilligers om dit evenement tot een daverend succes te kunnen maken. Kijk op onze vrijwilligerspagina voor meer informatie en meld u vandaag nog aan!

Startpunt Boss Obstacle Run

Sportpark “Westbroek”
Sportlaan 1
7732 AB Ommen


Contactmailadres:

Wil jij meer informatie of meehelpen als vrijwilliger?

Wil je meer weten over de Boss Obstacle Run of wil je meehelpen als vrijwilliger met een van de leukste obstacleruns van Nederland? Neem dan contact op via de contactpagina of meld je aan als vrijwilliger op de vrijwilligerspagina.